GreenPoint Management S.A. este o Organizație de Transfer de Responsabilitate care preia pe bază de contract obligațiile de reciclare/valorificare de la agenții economici care introduc pe piața națională bunuri ambalate.

Avantajele colaborării cu GreenPoint Management S.A.:

  • Reducerea costurilor pentru îndeplinirea obligațiilor legale – prin mandatarea echipei noastre de specialiști în domeniul managementului deșeurilor, care va prelua prin Contract responsabilitatea, pentru îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a ambalajelor și deșeurilor de ambalaje. În conformitate cu prevederile Ordinului de licențiere nr. 932/481/2016, GreenPoint Management S.A. nu urmărește obținerea de profit și nu distribuie dividende, având obligația de a reînvesti eventual profit în programe și activități care vizează îndeplinirea obligațiilor de mediu privind gestionarea ambalajelor pentru operatorii economici pentru care a preluat responsabilitatea.
  • Transparența – în procesul de selecție al colectorilor avem în vedere îndeplinirea criteriilor care vizează standardele de calitate asumate de către SC GreenPoint Management S.A. cu scopul de a minimiza expunerea la risc. De asemenea, tranzacționam trasabilitatea deșeurilor de ambalaje la prețuri corecte, finanțând un sistem sustenabil de colectare și sortare, pentru creșterea gradului de valorificare și reciclare. Vă vom ține la curent cu toate modificaările legislative din domeniu. 
  • Principiul nediscriminării – tarifele practicate de către GreenPoint Management S.A. sunt cele comunicate Comisiei de licențiere, fiind aceleași pentru toți clienții din portofoliul gestionat.
deseuri-metal

DESEURI DIN METAL 50%

Deseuri din aluminiu 21%

deseuri-sticla

DESEURI DIN STICLA 60%

deseuri-carton

DESEURI DIN HARTIE 50%

deseuri-plastic

DESEURI DIN PLASTIC 22.5%

Deseuri din PET 55%

deseuri-lemn

DESEURI DIN LEMN 15%