Tasuleasa Social

GreenPoint Management are placerea sa se alature Asociatiei Tasuleasa Social si organizatiei germane Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. in parterneriat cu Cocal Cola HBC Romania, Romstal Romania, Valrom Industrie, Autoklass.

proiect-greenpozint-ziua-buna-2017.jpg

Tema Principala

Tema principală a ediției de anul acesta o constituie colectarea selectivă a deșeurilor din materiale plastice, astfel că, în urma unei ample caravane ce va vizita peste 100 de școli participante, elevii se vor putea ocupa de propriul proiect de ecologie, cu materiale puse la dispoziție de organizatori.

Noutatea ediției de anul acesta constă chiar în faptul că proiectul se adresează direct elevilor Practic, 25.000 de elevi vor crea 25.000 de proiecte de colectare selectivă.

Mediul are nevoie de noi

Provocarea

Astfel, fiecare elev va avea proiectul propriu de care să se ocupe, având posibilitatea să îi implice pe toți membrii familiei. În acest mod copiii isi pot da seama că arderea, îngroparea sau aruncarea ambalajelor de plastic în râuri este o soluție poluantă și nocivă. Pe data de 14 aprilie se va colecta plasticul adunat și va fi predat unui colector autorizat care va recicla deseul de plastic colectat.

Ce vom face noi

GreenPoint Management va furniza peste 50.000 de saci din material reciclat 100% și va ajuta în procesul de reciclare și valorificare a ambalajelor de plastic adunate de elevi în vacanța de Paște. GreenPoint Management investește în protecția mediului, reducerea poluării și creșterea gradului de reciclare sau reutilizare în România.

Persoane implicate

8000k+

Voluntari

90 pe 15 rute

Locatii

+63
Radu F. Alexandru

Hai că se poate! 23.000 de elevi au strâns în doar câteva zile peste 60 de tone de deșeuri din plastic! Ca să vizualizați, înseamnă peste 30.000 de saci, câteva zeci de TIR-uri!!!