CEO - Director General

Adela Lazar

Experiență de peste 10 ani în management în cadrul unor companii multinaționale. A  condus echipe mixte cu rezultate deosebite în domenii precum IT, Telecom, Salubritate, Reciclare și servicii de mediu.
În perioada 2014 – 2016, Adela a deținut postul de Expert Independent în cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu și reciclare.

Director Comercial

Andrei Dinescu

Experientă de peste 10 ani în domenii de import/export și FMGC, cea mai importantă perioadă coordonând departamente în cadrul Dyncorp International ca expat, în diferite locații internaționale pe 3 continente.

Coordonează departamentul comercial.

Of Counsel

Alexandru Scarlat

Alexandru este membru al Baroului Bucuresti din 2009, avand experienta de peste 8 ani in drept societar, fuziuni si divizari, real estate, restructurari si reorganizari de societati comerciale. A oferit asistenta juridica cu privire la probleme sofisticate privind drepturile creditorilor, recuperare de creante, cereri si contestatii rezultand din proceduri de insolventa deschise impotriva unor importanti producatori de bunuri si furnizori de servicii. Alexandru conduce departamentul juridic.

Director Financiar

Sorin Dinu

Experientă în finanțe și audit financiar de peste 15 ani la companii lidere de piață în domenii precum managementul deșeurilor, energie, salubritate și construcții. Sorin conduce departamentul financiar și audit.

Manager Operatiuni

Ioan Nicolescu

Experientă de peste 15 ani în investiții din sectorul energetic, în special proiecte pentru producerea energiei electrice și termice în cogenerare și din surse regenerabile. A lucrat de asemenea în cadrul unei companii multinaționale de consultanță în obținerea de fonduri europene.

Director Achizitii

Vlad Birau

Experienta de peste 6 ani in domeniul managementului deseurilor. Activitati ..

Enviroment Expert

Ionut Varga

Peste 5 ani de experiență în managementul calității și al mediului si în FMCG, sau in companii multinationale - Dr. Oetker / Ulker. În tot acest timp acumuleaza experiență în calitate de specialist în domeniul mediului și de auditor privind calitatea și calitatea integrată in sisteme de mediu.

Manager Proiecte

Vlad Moise

Experienta de peste 8 ani in domeniul managementului proiectelor si accesarea ....

Development Manager

Catalin Saguna

Catalin are peste 7 ani de experienta in FMGC, atat in companii nationale cat si internationale. 13 ani de experiență în domeniul colectării și reciclării ambalajelor și a deșeurilor industriale, precum și în companiile de salubritate. Această experiență a fost câștigată numai în companii internaționale

IT

Dragos Iancu

Experienta in domeniul IT de peste 15 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Emilian conduce departamentul de IT si raspunde de partea tehnica si informationala in cadrul firmei.

Account Manager

Irina Andrei

Vrei sa te alaturi echipei ?

Multumim pentru interesul aratat.
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunitatile GreenPoint Management