Director General

CEO - Director General

Adela Lazar

Experiență de peste 10 ani în management în cadrul unor companii multinaționale. A  condus echipe mixte cu rezultate deosebite în domenii precum IT, Telecom, Salubritate, Reciclare și servicii de mediu.
În perioada 2014 – 2016, Adela a deținut postul de Expert Independent în cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu și reciclare.

Managing Partners

Managing Partner

Cristian Lazăr

Experienta de peste 13 ani in managementul unor companii cu renume din domeniul salubritatii si reciclarii. A coordonat activitatile din departamentele de Vanzari si Marketing. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business. 
In perioada 2014 - 2016, Cristian a detinut postul de Expert Independent in cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu si reciclare.

Managing Partner

Florin Pascu

Experienta de peste 20 ani in managementul si conducerea unui grup de companii din domeniul gestiunii integrate a deseurilor, stabileste obiective personale si pentru top-management in stricta concordanta cu obiectivele firmei. Florin are o experienta de peste 15 ani in calitate de Manager pentru proiecte de construire, administrare si operare obiective de investitii majore. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business.

Departament Marketing - Dezvoltare

Manager Marketing - Dezvoltare

Andrei Dinescu

Experientă de peste 10 ani în domenii de import/export și FMGC, cea mai importantă perioadă coordonând departamente în cadrul Dyncorp International ca expat, în diferite locații internaționale pe 3 continente.

Coordonează departamentul comercial.

Sef Departament Comercial

Vlad Moise

Experienta de peste 8 ani in domeniul managementului proiectelor. Detine certificari internationale in Project Management si coordoneaza toate proiectele derulate de Greenpoint Management impreuna cu partenerii sai.

Account Executive

Violeta Tătaru

Experienta de peste 2 ani in marketing research si comunicare. S-a alaturat echipei GreenPoint in anul 2018 in cadrul Departamentului Comercial. Administreaza relatia cu clientii companiei si asigura cresterea satisfactiei acestora. Monitorizeaza piata de profil cu accent pe: concurenta, legislatie de profil, actiuni complementare ale autoritatilor locale/centrale si monitorizeaza fluxul de activitati per client.

Departament Operațiuni - Tranzacții

Manager Operațiuni - Tranzacții

Vlad Birău

Experienta de peste 7 ani in domeniul managementului deseurilor si salubrizarii. A desfasurat atat activitati cu rol comercial, cat si in ceea ce priveste managementul de proiect si productie. In prezent, coordoneaza departamentul de Achizitii din cadrul GreenPoint, avand interactiune directa cu furnizorii de trasabilitate si cu autoritatile locale.

Manager Regional Operațiuni UAT/ADI

Bogdan Seto

Cu o experienta semnificativa de peste 14 ani in activitati desfasurate la nivel european, in cadrul Biroului de Reprezentare al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania de la Bruxelles, coordonat activitatea Oficiului Judetean Bacau a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJ BC APDRP. A condus o echipa compusa din 17 experti in accesarea fondurilor europene destinate agriculturii, ulterior, Bogdan a ocupat functia de Director Executiv al Aparatului Tehnic al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubrizare ADIS Bacau.

Manager Operațional flux comercial-industrial

Valentin Anghel

Avand o experienta de peste 18 ani in zona de waste management, din care 7 ani in companii cu activitati la nivel international din domeniul colectarii si reciclarii deseurilor de ambalaje si a deseurilor industriale. Valentin a coordonat peste 150 de persoane in cadrul companiilor unde a activat.

Account Manager

Sorin Ciucă

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul deseurilor reciclabie, a desfasurat activitati cu rol comercial si operational in companii lidere de piata in segmentele lor.

Departament Financiar

Manager Financiar

Sorin Dinu

Experienta in Finante de peste 16 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Sorin conduce departamentul Financiar.

Departament Audit și Conformare

Manager Audit și Conformare

Ioan Nicolescu

Experienta de peste 15 ani in investitii din sectorul energetic, in special pe zona de proiecte pentru producerea energiei electrice si termice in cogenerare si din surse regenerabile. A activat, de asemenea, in cadrul unei companii multinationale de consultanta specializata in atragerea surselor de finantare de la Comisia Europeana. In cadrul GreenPoint, Ioan coordoneaza departamentul Operatiuni.

Expert Economia Mediului

Ana Stănescu

Experienta de peste 8 ani in domeniul managementul mediului. Desfasoara activitati care vizeaza evaluarea trasabilitatii deseurilor de ambalaje, analiza si evaluarea tehnico-juridica a pote?ialillor noi furnizori si ofera consultan?a in gestiunea de?eurilor de ambalaje. Face parte din echipa Departamentului Operatiuni si in prezent coordoneaza intern proiectul de implementare a solutiei software pentru furnizori.

Specialist în Managementul Deșeurilor

Irina Andrei

S-a alaturat GreenPoint in urma cu un an in cadrul departamentul Operatiuni. Irina are 3 de experienta in domeniul administrativ si 7 ani de experienta in domeniul logistic. Planifica, organizeaza si administreaza relatia cu operatorii economici autorizati pentru operatiuni de colectare, transport si valorificare deseuri.

Specialist Audit Trasabilitate

Alexandra Costineanu

Are o experienta de 7 ani in in domeniul Comercial. Alexandra a absolvit in cadrul Politehnicii Bucuresti atat Facultatea de Inginerie Aerospatiala, cat si un Masterat in domeniul "Management Aeroportual". Pasionata de psihologie, a s-a licentiat in acest domeniu in anul 2009. S-a alaturat echipei GreenPoint in acest an in cadrul Cabinetului Directorului General.

Of Counsel

Alexandru Scarlat

Alexandru este membru al Baroului Bucuresti din 2009, avand experienta de peste 8 ani in drept societar, fuziuni si divizari, real estate, restructurari si reorganizari de societati comerciale. A oferit asistenta juridica cu privire la probleme sofisticate privind drepturile creditorilor, recuperare de creante, cereri si contestatii rezultand din proceduri de insolventa deschise impotriva unor importanti producatori de bunuri si furnizori de servicii. Alexandru conduce departamentul juridic.

Consultant in Management

Vlad Ioancea

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul managementul deseurilor, in anul 2011, Vlad a inceput ca Initiator si Project Manager in cadrul companiei Rom Waste Solutions, trecand prin toate departamentele cheie din cadrul companiei, ajungand in martie 2019 sa ocupe functia de Director Marketing si Vanzari. S-a alaturat echipei GreenPoint in acest an, asigurand o buna dezvoltare in ceea ce priveste mananegementul firmei.

IT

Dragos Iancu

Experienta in domeniul IT de peste 15 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Conduce departamentul de IT si raspunde de partea tehnica si informationala in cadrul firmei.

Expert Inginieria Mediului

Ionut Varga

Experienta de peste 5 ani in managementul calitatii si mediului in multinationale din domeniul FMCG - Dr Oetker, Ulker si in cadrul JTI. In tot acest timp a acumulat o vasta experienta atat pe partea de legislatie in domeniul mediului si calitatii, cat si ca auditor pentru sistemele de management integrat calitate si mediu (ISO 14001/2015 si ISO 9001/2015). In cadrul GreenPoint coordoneaza activitatile de audit de mediu in relatia cu furnizorii de trasabilitate.

Analist Servicii

Andrei Dorojan

S-a alaturat echipei nostre anul acesta in departamentul Operatiuni. In 2018, Andrei a absolvit facultatea "Stiinta si Ingineria materialelor" din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, specializarea Ingineria si protectia mediului in industrie. In prezent, este inscris intr-un Program de Masterat cu specializarea "Protectia Mediului in industrie", tot in cadrul Politehnicii Bucuresti. La GreenPoint, desfasoara activitati care vizeaza suport in verificarea furnizorilor si actualizarea contractelor cu acestia.

Vrei sa te alaturi echipei ?

Multumim pentru interesul aratat.
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunitatile GreenPoint Management