• Acasa
  • Echipa
image description

President

Adela Maria Lazar

Experienta de peste 10 ani in management in cadrul unor companii multinationale. A condus echipe mixte cu rezultate deosebite in domenii precum IT, Telecom, Salubritate, Reciclare si servicii de mediu.
In perioada 2014 - 2016, Adela a detinut postul de Expert Independent in cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu si reciclare.
image description

Managing Partner

Florin Pascu

Experienta de peste 20 ani in managementul si conducerea unui grup de companii din domeniul gestiunii integrate a deseurilor, stabileste obiective personale si pentru top-management in stricta concordanta cu obiectivele firmei. Florin are o experienta de peste 15 ani in calitate de Manager pentru proiecte de construire, administrare si operare obiective de investitii majore. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business.

image description

CEO

Dan Ceausescu

Este licentiat in Sociologie la Universitatea din Bucuresti si detine un master in Poluarea si Protectia Mediului la Universitatea Transilvania din Brasov. A condus echipe in diverse etape de dezvoltare si multiple domenii de activitate: IT, publicitate, asigurari, salubritate, reciclare, cu obiective ambitioase si rezultate remarcabile. Are experienta in coordonare si conducere de peste 24 de ani, o perioada semnificativa in companii multinationale.
image description

DEPUTY CEO

Bogdan Seto

Doctorand in Protectia Mediului, cu master in Managementul Tratarii si Valorificarii Deseurilor si licentiat in Stiinte Juridice. Cu o cariera de 14 ani in administratie publica: 4 ani Consiliul Judetean Bacau (inclusiv UNCJR la Bruxelles), 1 an APDRP - actual AFIR fonduri europene pentru dezvoltare rurala, 9 ani ADIS Bacau. A coordonat timp de 4 ani in compania GreenPoint Management ca manager regional relatia cu ADI si UAT, fiind si Director Operatiuni / Tranzactii.

Departament Comercial

image description

Director vanzari

Laurentiu Moise

Licentiat in Management Comercial. Actualmente masterand in limba engleza la “Waste management and sustainability energy”, la Universitatea Tehnica din Iasi. Cu o vasta experienta de 11 ani in domeniul vanzarilor, a coordonat echipe de vanzari din industria telecomunicatiilor din pozitia de lider de piata cu succese regionale remarcabile. Este implicat in proiecte inovative ale departamentului pe care il conduce - retentie clienti si new business. Dezvolta departamenul de Vanzari in vederea sustinerii avantajului de lider de piata al companiei GreenPoint Management.

Departament Operatii-Tranzactii

image description

Director Operatii-Tranzactii

Vlad Trusca

Absolvent de studii superioare economice si absolvent in anul 2008 al unui master in domeniul bancar si al asigurarilor, cu o experienta de peste 15 ani in industria financiar-bancara. A ocupat pozitii de coordonare timp de peste 10 ani, cu responsabilitate in gestionarea creantelor neperformante din individual si corporate banking. Prin activitatea sa, a contribuit deopotriva la dezvoltarea infrastructurii tehnice si a proceselor de recuperare, precum si a consolidarii portofoliilor neperformante prin incheierea unor tranzactii comerciale cu o valoare nominala cumulata de peste 65 milioane de euro.
image description

Sef departament

Adiel Copaci

A lucrat alaturi de multe echipe de proiect in cei peste 20 de ani de cariera. Cresterea seminificativa fiind in echipa GreenPoint. Modus operandi al echipei coordonate de Adiel este despre transparenta si calitatea actiunilor, despre echipa si despre proiecte lucrate cu pasiune. Rezultatele sunt vizibile in piata, in business si se imbunatatesc de la an la an.

Departament Dezvoltare

image description

Director Dezvoltare

Claudiu Preoteasa

Absolvent de Siinte Economice si Stiinte Juridice, studii postuniversitare aprofundate master si multe alte cursuri de specializare. Are o expertiza bogata si un background solid in public administration, pe pozitii cheie la nivel managerial, in diverse institutii publice centrale, institutii europene si companii private si de stat. Coordoneaza activitatile de Marketing, Public Affairs si Development din cadrul GreenPoint. Are peste 20 ani experienta in domeniul economic, al administratiei publice locale si centrale, domeniul legislativ, sectorului privat, vasta experienta manageriala, la nivel de top management, atat in mediul public cat si in mediul de afaceri.

Departament Financiar

image description

Financial Director

Sorin Dinu

Experienta in Finante de peste 16 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Sorin conduce departamentul Financiar.
Departament IT

image description

IT Leader

Emilian Sibereanu

Experienta in domeniul IT de peste 15 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Emilian conduce departamentul de IT si raspunde de partea tehnica si informationala in cadrul firmei.
image description

Web Developer

Dragos Iancu

Experienta in domeniul dezvoltarii solutiilor WEB de peste 13 ani, Dragos dezvolta si supravegheaza buna functionare a platformei GreenPoint Management S.A.