Cine suntem

GreenPoint Management S.A. este o organizație de transfer de responsabilitate, autorizată prin licența de operare nr. 5 din 10.05.2017, care preia toate obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională, investind în protecția mediului, reducerea poluării și creșterea gradului de reciclare sau reutilizare în România. Performanța, transparența, etica și dinamismul sunt valorile care ghidează întreaga activitate a companiei.

Parteneriat

Clientul este prioritatea noastră principală, căruia îi oferim calitate și valoare.  Politicile de gestionare a deșeurilor de ambalaje se bazează pe practici responsabile. Păstrăm confidențialiteatea tuturor datelor legate de clienții noștri.

Integritate

Este un principiu care reflectă respectul pentru angajați, clienți și colectorii cu care colaborăm, dar și pentru comunitatea în care ne dezvoltăm. Construim relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și responsabilitate.

Mediul are nevoie de noi

CEO - Director General

Adela Lazar

 

 

Cultura organizațională a companiei GreenPoint Management SA se conturează în jurul unor principii fundamentale clare : satisfactia clientilor, integritatea si transparenta companiei si egalitatea de sanse.

“Misiunea asumată este de a gestiona deșeurile de ambalaje eficient și responsabil, prin activități de reciclare și valorificare.

Ca parte integrată din domeniul reciclării deșeurilor în România, ne propunem să facilităm tranziția către o economie circulară, în cadrul căreia deșeurile generate într-o industrie devin o materie primă secundară pentru o altă industrie.

Ca parte a strategiei noastre, ne angajăm să dezvoltăm și să implementăm noi soluții de management al deșeurilor reciclabile
de ambalaje, care să ajute organizațiile în atingerea obiectivelor ecologice, inclusiv a țintei europene „zero deșeuri”.

Cu ce te putem ajuta?

Telefon : 0371.368.630

Suntem o companie dinamica, cu specialisti in domeniu …