• Acasa
  • Proiecte
image dexcription

GreenPoint - 02 Sep 19

GreenPoint Management este o companie tânără, fiind activă pe piața Romaneasca din luna mai a anului 2017. In această perioadă foarte productiva, conduși de transparență, etică și performanță, am implementat multe proiecte ambițioase, cu impact semnificativ in societate. Astfel, ne face placere sa va anuntam ca va vom putea pune la dispozitie primul raport de sustenabilitate al GreenPoint Management SA in luna Martie 2019.

Pentru ca partenerii nostri sa ne cunoasca mai bine, acestia au fost parte integrata in definirea continutului primului raport de sustenabilitate al GreenPoint Management. În urma consultării cu colaboratorii externi și a unui proces intern de consolidare a valorilor noastre, am determinat direcțiile de raportare din cadrul raportului de sustenabilitate, prezentand strategia noastră de integrare a sustenabilității ce vizează conduita pe care o avem în afaceri și rolul pe care îl avem în societate.

Filosofia noastra este de a oferi servicii la cele mai înalte standarde, prin verificarea tuturor angajamentelor noastre și ne propunem transparență totală în colaborarile pe care le avem.

Despre autor