• Acasa
  • Proiecte
image dexcription

GreenPoint - 02 Sep 19

Echipa GreenPoint Management anunta lansarea Ghidului pentru managementul deseurilor in orasul Otopeni. Acest ghid informativ este oferit gratuit, de Primaria orasului Otopeni, impreuna cu partenerii sai.

Este un demers menit sa educe populatia in colectarea si separarea corecta a deseurilor si predarea in conformitate cu programele de colectare.

Societatea actuală, bazată pe comerțul modern, are provocările ei, una din ele fiind sistemul integrat de management al deșeurilor. În acest context trebuie sa fie adoptate soluții moderne pentru gestiunea deșeurilor, trebuie să ne adaptăm și să inovăm pentru a crește gradul de reutilizare sau reciclare a deșeurilor pe care fiecare dintre noi le generează zilnic.

Orașul Otopeni are o comunitate puternică, ghidată după principii și valori sănătoase. Ghidul pentru managementul deșeurilor vine să susțină efortul nostru de a îmbunătăți modul în care ne gestionăm deșeurile. Ne oferă informația de care avem nevoie la timpul potrivit astfel încât fiecare membru al comunității noastre să utilizeze corect recipientele și programele de colectare separată a deșeurilor.”

A declarat Silviu- Constantin Gheorghe – Primarul orasului Otopeni

Despre autor