• Acasa
  • Proiecte
image dexcription

GreenPoint - 02 Sep 19

Le intalnim in toate marile orase din Europa si SUA. Se numesc “Big Belly” si sunt cele mai inovatoare sisteme smart de colectare selectiva a deseurilor. Impreuna cu partenerii nostri: Primaria Sectorului 3, iLoveS3, Coca-Cola HBC si platforma “Dupa Noi”, am implementat si instalat 34 de astfel de recipiente inteligente, amplasate in zone intens circulate din Sectorul 3, in cadrul unui program pilot.

Este vorba despre o prima etapa. Se doreste pe viitor extinderea proiectului si dotarea Sectorului 3 cu mai multe astfel de recipiente smart.

“Big Belly” este numarul 1 mondial in solutii inteligente de colectare si reciclare a deseurilor din spatii publice. Comunitati din peste 50 de tari au amplasat grupuri de sisteme Bigbelly’s, echipate cu senzori pentru colectarea deseurilor. Fiecare unitate comunica in timp real gradul de umplere si notifica echipajele de intretinere cand sa vina sa le colecteze.

Aceasta rationalizare a managementului deseurilor, creste productivitatea si pastreaza spatiile publice curate si verzi. Bigbelly este SINGURUL compactor intelligent ,alimentat de panouri fotovoltaice care poate functiona in orice locaţie,datorita tehnologiei patentate de management a energiei SolarMAXTM

Este vorba despre o prima etapa. Se doreste pe viitor extinderea proiectului si dotarea Sectorului 3 cu mai multe astfel de recipiente smart.

Puteti vizualiza materialul video pentru detalii despre modul de functionare al acestora si beneficiile pentru un oras curat si modern:

https://www.facebook.com/ilovesector3/

https://www.facebook.com/GreenPointOTR/

Despre autor